HNK Rijeka: obustavljena prodaja ulaznica za utakmicu s Osijekom

HNK Rijeka: obustavljena prodaja ulaznica za utakmicu s Osijekom

Foto: Goran Kovačić / Pixsell

Hrvatski nogometni savez je u utorak objavio da će se sva natjecanja pod njegovom ingerencijom nastaviti s ili bez gledatelja. HNK Rijeka je privremeno obustavio prodaju ulaznica za utakmicu polufinala nogometnog Kupa Hrvatske između HNK Rijeka i NK Osijek što je na rasporedu 18. ožujka.

Iz Hrvatskog nogometnog saveza istaknuli su da su organizatori utakmica obavezni u cijelosti poštivati i provoditi mjere Stožera civilne zaštite RH, pa su iz HNS-a dodali da će prema potrebi odrediti nove mjere i izdati nove upute.

HNK Rijeka je obustavio prodaju ulaznica na preporuku Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Obzirom na razvoj situacije, odluka o odigravanju s ili bez gledatelja ili odgodi utakmice između Rijeke i Osijeka bit će donijeta do kraja tjedna, u koordinaciji sa Stožerom civilne zaštite PGŽ-a, odnosno Hrvatskim nogometnim savezom.

Sukladno preporuci Stožera civilne zaštite i mišljenju Županijskog zavoda za javno zdravstvo Istarske županije te odluke Hrvatskog nogometnog saveza o nastavku natjecanja iz pulskog nogometnog prvoligaša izvijestili su kako će se utakmice 27. i 28. kola na rasporedu 14. i 21. ožujka odigrati bez prisustva gledatelja. 

Istra 1961 u subotu 14. ožujka u Puli će ugostiti Rijeku, a tjedan dana kasnije na stadionu "Aldo Drosina" gostovat će Hajduk u sklopu 27. kola Prve Hrvatske nogometne lige. "Obje utakmice igrat će se bez prisustva gledatelja te neće biti prodaje ulaznica", priopćili su iz pulskog prvoligaša.

Komentari