HNK Zajc: Neka se čuje glas publike!

HNK Zajc: Neka se čuje glas publike!

Foto: HNK Zajc

U očekivanju nove kazališne sezone, dok traju upisi kazališne pretplate, publika HNK Ivana pl. Zajca može glasati za najbolje projekte i izvođače u kojima su uživali prošle sezone, 2017./2018. O novim programima doznajte više na Danima otvorenih vrata.

Na blagajni kazališta, od 9 do 19 sati, subotom od 9 do 13 sati, publika može birati svoje favorite među nominiranima za tradicionalne kazališne nagrade. ZA nagrade publike može se glasati i putem službene web stranice kazališta, a glasanje traje do 27. rujna.

Publika već treću godinu odlučuje o najboljim predstavama četiriju umjetničkih grana: Hrvatske drame, Talijanske drame, Opere i Baleta; zatim o najbolje ostvarenoj ženskoj i muškoj ulozi u programu svakog ansambla; o najboljem koncertu sezone te o najboljoj predstavi u cjelokupnom premijernom programu prošle sezone.

Više informacija o programu nove sezone, naslovljenom "Vježbanje različitosti", bit će dostupno na Danima otvorenih vrata. Prvi je u ponedjeljak, 17. rujna,od 18 do 19 sati, a drugi u subotu, 22. rujna,od 11 do 12 sati. U atriju kazališta moći ćete razgovarati s intendantom Marinom Blaževićem i ravnateljima kazališnih grana: Renatom Carolom Gaticom, Mašom Kolar, Petrom Kovačićem i Giuliom Settimom te članovima ansambala. 

Uz ravnateljicu Hrvatske drame Renatu Carolu Gaticu, na susretima s publikom će biti dramaturginja Nataša Antulov i glumci Aleksandra Stojaković, Olivera Baljak i Nikola Nedić. O programu Talijanske drame moći će se, osim s ravnateljem Giuliom Settimom, razgovarati i s glumicom Leonorom Surian.

O sljedećoj sezoni opernog ansambla moći ćete razgovarati s ravnateljem Petrom Kovačićem i solistima Anamarijom Knego i Robertom Kolarom. Na pitanja o sljedećoj sezoni Baleta odgovarat će, uz ravnateljicu Mašu Kolar, i plesači Ksenija Duran Krutova, Michele Pastorini i Daniele Romeo.

Komentari