Hrvatske rukometašice sutra na Zametu kreću u novi ciklus kvalifikacija

Hrvatske rukometašice sutra na Zametu kreću u novi ciklus kvalifikacija

Foto: Ivan Ribarić / HRT - Radio Rijeka

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija ponovno je na okupu uoči početka kvalifikacija za Europsko prvenstvo. "Kraljice šoka" nakon prve povijesne ženske rukometne bronce žele nastaviti kontinuitet nastupa na velikim natjecanjima. Prva prepreka na tom putu je Ukrajina.

Bit će to prvi put da naše rukometašice nastupaju pred domaćom publikom nakon velikom uspjeha u Danskoj, a čast da ugosti "Kraljice šoka" dobila je zametska dvorana u kojoj su svoj veliki trag ostavile i sadašnje članice reprezentacije Ćamila Mićijević, Katarina Ježić, Ana Debelić i Dejana Milosavljević.

Skupina osim Ukrajine donosi još Češku i Francusku, a dvije najbolje reprezentacije ostvarit će plasman na Europsko prvenstvo koje se iduće godine igra u Sloveniji, Crnoj Gori i Sjevernoj Makedoniji. Utakmica Hrvatske i Ukrajine igra se sutra od 17:30 sati, uz prijenos u programu Radio Rijeke. Ulaznice se prodaju po cijeni od 30 i 50 kuna na portalu ulaznice.hr te sutra, na dan utakmice, na Zametu. Blagajne se otvaraju u 12 sati, a za ulazak na tribine Centra Zamet neophodna je COVID putovnica ili negativan test.

Poslušajte razgovor s izbornikom Nenadom Šoštarićem:

Izbornik reprezentacije Nenad Šoštarić, pripremio Ivan Ribarić

Komentari