Humanitarna akcija "Sve za našu djecu": prikupljeno je 230 tisuća kuna

Humanitarna akcija "Sve za našu djecu": prikupljeno je 230 tisuća kuna Humanitarna akcija "Sve za našu djecu": prikupljeno je 230 tisuća kuna
Dalibor Horvat, predsjednik Udruge Riječko srce (foto: Facebook) Dalibor Horvat, predsjednik Udruge Riječko srce (foto: Facebook)

Udruga Riječko srce (Foto: Facebook)

Humanitarna akcija "Sve za našu djecu", u organizaiciji Udruge "Riječko srce" i Kanala Ri, održana u svibnju ove godine, uspješno je završila i tijekom njena trajanja prikupljeno je 230 tisuća kuna.

Sredstva će biti iskorištena za izgradnju čekaonice i igraonice na Odjelu hematologije i onkologije Dječje bolnice Kantrida te za opremanje prostora i kupnju dvije infuzijske pumpe. Bila je to još jedna od akcija u kojima su žitelji grada koji teče pokazali da imaju sluha za rješavanje problema koji boravak malih pacijenata na Kantridi mogu učiniti ugodnijim.

Rezultatima su se danas, s punim pravom, u Dječjoj bolnici pohvalili organizatori, a na svemu učinjenom svima koji su u akciji sudjelovali zahvalili su, u ime pacijenata, domaćini - liječnici Dječje bolnice.

Evo što o rezultatima i odjecima akcije "Sve za našu djecu" kaže predsjednik Udruge "Riječko srce", Dalibor Horvat:

Humanitarna akcija Sve za našu djecu, pripremio Josip Krmpotić

Komentari