Izviđači skupljaju "igračke nove za mirnije snove" za Banovinu

Izviđači skupljaju "igračke nove za mirnije snove" za Banovinu

Foto: Happycentar

Odred izviđača pomoraca "Kantrida" iz Rijeke i Odred izviđača "Sjever-jug" iz Kostrene uključili su se u nacionalnu kampanju "HAPPYCENTAR – igračke nove za mirnije snove". Kampanja traje do kraja veljače i svi im se mogu pridružiti.

Nacionalna kampanja Saveza izviđača Hrvatske "HAPPYCENTAR – Igračke nove za mirnije snove" prikuplja donacije namijenjene djeci iz potresom pogođenih područja. Više informacija o kampanji pronađite OVDJE.

Nove igračke i drugu opremu za djecu građani mogu donijeti na dvije lokacije, u Rijeku i Kostrenu. U Rijeci u Odred izviđača pomoraca "Kantrida" u prostore udruge na Stadionu Kantrida (ispod B tribine) svakog utorka i četvrtka od 18 do 20 sati te subotom od 10 do 12 sati. U Kostreni ponedjeljkom od 12 do 14 sati i srijedom od 17 do 19 sati u prostore udruge Odreda izviđača "Sjever-jug" na adresi Šodići 3.

Skupljaju isključivo nove: igračke, slikovnice, dječje knjige, sportsku opremu i rekvizite, crtaći pribor i drugi didaktički materijal za igru. 

Izviđačke udruge širom Hrvatske organiziraju lokalne HAPPYCENTRE, a sve donacije osobno će odnijeti djeci na potresom pogođenim područjima.

Uz Savez izviđača Hrvatske, organizatori su i Zaklada izviđačkog prijateljstva i agencija HEARTH, a kampanja se provodi pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja i Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Što sve skupljaju provjerite u nastavku i poslušajte razgovor:

Što to izviđači skupljaju?, pripremio Dražen Zima

Komentari