"Jadran" Crikvenica: za deset godina svi hoteli u novom ruhu

"Jadran" Crikvenica: za deset godina svi hoteli u novom ruhu "Jadran" Crikvenica: za deset godina svi hoteli u novom ruhu
Hotel "AD Turess" jedan je od onih na listi za obnovu (Foto: "Jadran" Crikvenica) Hotel "AD Turess" jedan je od onih na listi za obnovu (Foto: "Jadran" Crikvenica)

Foto: "Jadran" Crikvenica

Nakon izlaska iz stečaja, crikvenički "Jadran" ozbiljno je prionuo izradi strateških poslovnih planova do 2025. godine i nakon javnog natječaja taj je posao povjerio međunarodnoj savjetodavnoj kući "Horvat HTL".

Regionalni savjetodavni lider u turizmu dao je podršku investitorima u više od 400 projekata, a od hrvatskih primjera izdvojit ćemo hotelske kuće poput "Maistre" i "Ilirije" iz Biograda na Moru. "Jadran" je ove sezone, nakon prvih osam mjeseci, poslovao odlično: skoro 2 posto više noćenja, 8 posto više dolazaka i 52 milijuna kuna prihoda iz hotelske djelatnosti više nego lani u istom razdoblju. Želja je više nego jasna - vratiti Crikvenicu tamo kamo i spada, u vrh hrvatskog turizma. 

"Investicije smo započeli još lani, uređeni su hoteli "Slaven" i "Omorika", kamp Selce, hotel "Kaštel". Sad nam slijede još veći zalogaji: Kačjak, "AD Turess", gradski hoteli, hotel "Zagreb", "Inter" pa na kraju krajeva hotel "Esplanade" koji je izgorio još 2000. godine i nikada nije obnovljen i zato nam taj strateški dokument mora dati odgovor u kojem smjeru da krenemo kako bismo bili što konkurentniji na tom velikom međunarodnom tržištu," rekao je predsjednik Uprave "Jadrana" Dino ManestarPoslušajte izjavu:

Komentari