Jeftiniji smještaj za sportaše, suce i goste natjecanja u Jadran hotelima

Jeftiniji smještaj za sportaše, suce i goste natjecanja u Jadran hotelima Jeftiniji smještaj za sportaše, suce i goste natjecanja u Jadran hotelima
Kostović, Barać, Balenović i Karabaić (Foto: Neva Funčić / HRT - Radio Rijeka) Kostović, Barać, Balenović i Karabaić (Foto: Neva Funčić / HRT - Radio Rijeka)

Barać, Balenović i Karabaić (Foto: Neva Funčić / HRT - Radio Rijeka)

U Hotelu Kontinental u Rijeci potpisan je sporazum o suradnji između Zajednice sportova Primorsko-goranske županije, Riječkog sportskog saveza i Jadran hotela. Sportaši svih kategorija, suci i gosti na sportskim natjecanjima imat će ove godine 30 posto niže cijene za smještaj u Jadran hotelima.

Korist je obostrana, istaknuli su direktor prodaje Jadran hotela Damir Balenović i predsjednik Riječkog sportskog saveza Samir Barać. "Sport i sportaši su najbolji turistički promotori destinacije, kako u zemlji, tako i na emitivnim tržištima u inozemstvu", rekao je Balenović.

"Popust na cijene smještaja i ugostiteljskih usluga odnosit će se na riječke hotele Kontinental, Jadan i Neboder te Lucija u Kostreni. To je velika pomoć sportašima", rekao je predsjednik Zajednice sportova Primorsko-goranske županije Veljko Karabaić u ime 20 tisuća sportaša, koliko ih djeluje kroz 28 saveza u županiji. "Niže cijene u 2019. godini bit će velika pomoć sportskim udrugama u vremenima kada je svaka pomoć dobro došla", rekao je Karabaić.

"Ovo je hvalevrijedna akcija pomoći svim sportovima i sportašima svih kategorija, od onih najmlađih do seniora, rekao je Samir Barać. Ističe kako u organizaciji sportskih natjecanja oko 20 posto troškova odlazi na smještaj, tako da je svaki popust dobro došao. U Rijeku na natjecanja dolaze sportaši iz cijele Hrvatske i svijeta, a sporazum s Jadan Hotelima će omogućiti sportašima lakše preživljavanje i opstanak kroz natjecateljsku sezonu, rekao je Barać. Poslušajte izjave:

Damir Balenović i Samir Barać, pripremila Neva Funčić

Komentari