Još jedan sjajan uspjeh mladog kadeta "Rijeke" Frana Miholjevića!

Još jedan sjajan uspjeh mladog kadeta "Rijeke" Frana Miholjevića! Još jedan sjajan uspjeh mladog kadeta "Rijeke" Frana Miholjevića!
Foto: Sandro Vrancich / HRT Radio Rijeka Foto: Sandro Vrancich / HRT Radio Rijeka

Foto: Sandro Vrancich / HRT Radio Rijeka

Još jedan sjajan uspjeh mladog kadeta "Rijeke" Frana Miholjevića! Nakon pobjede na međunarodnoj etapnoj utrci "Po Dolenjskoj" ovog vikenda, Miholjević je, u sastavu državne reprezentacije kadeta, nastupio na šestom izdanju međunarodne utrke "Belgrade and European talent 2018".

Ne samo da je pobijedio u utrci ispred Lazara Selečanina iz Metalca iz Kraljeva i Dimitrosa Kaciburosa iz reprezentacije Grčke, nego je slavio i u prvoj i u drugoj etapi.

Prvi dan, u subotu, stigao je na cilj s više od 2 minute prednosti. Na postolje su se plasirali i David Luković iz Metalca te Bruno Mesaroš iz Segedina. U drugoj etapi, u nedjelju, Miholjević je ostavio iza sebe Lazara Selečanina (Metalac) i Bruna Paskvalina (Hrvatska, član Fortice iz Šibenika).

Junior Rijeke Marin Jotanović nastupio je u nedjelju na utrci u Piancavallu u Italiji. Stigao je na cilj deveti, a pokupio je po putu, u dugom bijegu, tri prolazna cilja.

Komentari