Još jedno priznanje za Radio Rijeku: Tužibaba u utrci za Večernjakovu ružu!

Još jedno priznanje za Radio Rijeku: Tužibaba u utrci za Večernjakovu ružu!

Foto: Davor Puklavec / Pixsell

Nakon što je Radio Rijeka u užem izboru za najbolji radio, a naš Robert Ferlin za radijski glas godine u natjecanju za Zlatni studio, legendarna Ferlinova emisija "Tužibaba" zaslužila je nominaciju za Večernjakovu ružu - tako da smo trenutno u utrci za čak tri velike medijske nagrade u Hrvatskoj!

Glasati za večernjakovu ružu možete SMS-om na broj 60 085 (glasač mora prvo upisati ključnu riječ RUZA2019 te nakon razmaka broj kategorije i broj osobe za koju glasa. Npr. ako želite glasati za Tužibabu, valja upisati RUZA2019 53.

Telefonom na broj 065 900 900 (slijedite govorne upute za glasanje, šifra je ista). Cijena po pozivu iz fiksne mreže je 1,50 kn (uključen PDV), a po pozivu iz mobilne mreže 2,40 kn (uključen PDV).

Možete glasati i kuponom koji će izlaziti u Večernjem listu te u prilogu Večernjeg lista – Ekran. Glasati možete od 27. siječnja do 13. ožujka 2020. do 10 sati.

"Tužibaba" je u konkurenciji za radijsku emisiju godine s humorističnom emisijom HRT - Radio Splita "Kad se smijah tad i bijah", Intervjuom tjedna Radija 101, emisijom o rodnoj ravnopravnosti "Kao žena" Radija Korčule te glazbenom emisijom Roberta Marekovića "Povratak u budućnost" koja se emitira na Drugom programu Hrvatskog radija.

Večernji list svim televizijskim, radijskim i diskografskim kućama uputi javni poziv za predlaganje najboljih u sedam kategorija, a zatim stručni žiri bira one koji ulaze u užu konkurenciju. Ove godine u žiriju su bili Miroslav LilićKsenija UrličićIvica PropadaloNikša BratošVojo ŠiljakDalibor Matanić te novinari i urednici Večernjeg lista Bojana RadovićGoran GerovacAnamarija KronastMaja CarIvana Carević i Mirjana Žižić.

Odabrano je ukupno 35 najboljih u sedam kategorija. Dodjela nagrade je 20. ožujka u zagrebačkom HNK s izravnim prijenosom na Prvom programu HRT-a.

Naravno, budući da su Radio Rijeka i Robert Ferlin nominirani i za Zlatni studio za radio odnosno radijski glas godine, sve do 17. veljače ne propustite nam dati svoj glas i za tu nagradu - za sve upute kliknite ovdje.

Komentari