Josipović na Krku: Hrvatska se ne sprema za rat Ukrajine i Rusije

Josipović na Krku: Hrvatska se ne sprema za rat Ukrajine i Rusije Josipović na Krku: Hrvatska se ne sprema za rat Ukrajine i Rusije
Predsjednik Josipović i Mirela Holy s domaćinima na kavi (Foto: Anito Jelović/Radio Rijeka) Predsjednik Josipović i Mirela Holy s domaćinima na kavi (Foto: Anito Jelović/Radio Rijeka)
Predsjednik za posjeta otoku Krku (Foto: Anito Jelović/Radio Rijeka) Predsjednik za posjeta otoku Krku (Foto: Anito Jelović/Radio Rijeka)

Foto: PIXSELL

Hrvatska se ne sprema za rat Ukrajine i Rusije, a uvođenje pričuvnih snaga nema veze s tim, rekao je predsjednik Ivo Josipović odgovarajući na novinarsko pitanje za vrijeme svoga današnjeg posjeta otoku Krku.

U tvrtki Ponikve eko otok Krk predsjedniku Josipoviću predstavljeni su projekti o održivom razvoju i energetskoj neovisnosti.

Predsjednika, koji je stigao u pratnji predsjednice ORAH-a Mirele Holy, dočekali su predstavnici Energetske zadruge Otok Krk, lokalne akcijske grupe Kvarnerski otoci  te  udruge Eko Kvarner.

Nakon razgovora zatvorenog za javnost, predsjednik je odgovorio na novinarska pitanja - među ostalim i o navodnom spremanju Hrvatske za rat Ukrajine i Rusije. Također je rekao da se Hrvatska neće odreći svoga zrakoplovstva. S otoka Krka javio se Damir Pijaca:

Komentari