Kaf'e: Damjan Miletić o jelima iz padela naših nona

Kaf'e: Damjan Miletić o jelima iz padela naših nona Kaf'e: Damjan Miletić o jelima iz padela naših nona
Foto: Lucija Fanton / HRT - Radio Rijeka Foto: Lucija Fanton / HRT - Radio Rijeka
Foto: Lucija Fanton / HRT - Radio Rijeka Foto: Lucija Fanton / HRT - Radio Rijeka

Foto: Lucija Fanton / HRT - Radio Rijeka

Juha od koprivi, žgvacet od puži, zapečena loboda ili fritaja z vazmenskin lukun i šparugun... sve to jela su iz padela naših nona, odnosno iz istoimene prve gastro-knjige Damjana Miletića, kojeg smo ugostili u emisiji Kaf'e.

Koliko je bogatstvo gastronomske tradicije zeleno-plave županije i zašto ju je važno sačuvati, koje mu je najdraže jelo i što će staviti na svoj uskrsni pijat - sve nam je Damjan Miletić ispričao uz subotnji Kaf'e. Poslušajte:

Kaf'e: Damjan Miletić, pripremila Gordana Brkić Žagar

Komentari