Kapetan bečke Austrije pred potpisom ugovora s Bijelima

Kapetan bečke Austrije pred potpisom ugovora s Bijelima

Alexander Gorgon (foto:www.sportnet.at)

Prema još uvijek neslužbenim informacijama na korak do potpisa ugovora s Bijelima je Alexander Gorgon, 27-godišnji ofenzivni igrač bečke Austrije. Gorgona od potpisa dijeli još samo liječnički pregled.

Prema svemu sudeći najzanimljiviji dio prijelaznog roka na Rujevici tek slijedi. U tišini, dok se javnost zabavljala pregovorima s Maticom Črnicem, u riječkom su prvoligašu kraju privodili transfer 27- godišnjeg Alexandera Gorgona, donedavno kapetana bečke Austrije.

Gorgon može igrati na nekoliko ofenzivnih pozicija, a krasi ga impresivna statistika. U proteklom je prvenstvu za Austriju, koja je sezonu završila na trećem mjestu, postigao 19 pogodaka te dodao osam asistencija. Riječ je o igraču s iskustvom igranja europkih utakmica te koji je cijelu igračku karijeru proveo u matičnom klubu. Na Rujevicu dolazi kao slobodan igrač. 

Gorgona dobro pozna i bivši igrač Bijelih, sada član grčkog PAOK-a Marin Leovac.

Znamo se od 14. godine. Može igrati na svim pozicijama prema naprijed, odličan je igrač i karakter, kratko je prokomentirao Leovac.

O "slučaju" Črnic, novosti zasada nema. Pregovori između klubova još uvijek su u tijeku. Svi detalji s igračem su dogovoreni.

Komentari