"Kašetica" u Rijeci: ekološka proizvodnja i autohtoni proizvodi!

"Kašetica" u Rijeci: ekološka proizvodnja i autohtoni proizvodi!

Foto: Iva Pavletić Crnić / Radio Rijeka

Manifestacijom pod nazivom "Medni poljubac", koja promovira ekološku pčelarsku proizvodnju, započeo je s radom Centar autohtonih proizvoda "Kašetica". U Kašetici će se i prodavati proizvodi koji promiču ekološku proizvodnju i promoviraju ideje razvoja ekološke svijesti i održivog turizma.

Riječ je o prezentacijsko-izložbenom prostoru smještenom u centru Rijeke, u kojem će se organizirati manifestacije, promocije, prezentacije, izložbe i edukacije s ciljem jačanja prepoznatljivosti autohtonih proizvoda naše županije.

Kroz organizirane promocije i degustacije te tjednu manifestaciju "Tržnica Kašetica", u Kašetici će se i prodavati proizvodi koji promiču ekološku proizvodnju i promoviraju ideje razvoja ekološke svijesti i održivog turizma.

Centar autohtonih proizvoda "Primorsko-goranska Kašetica" dio je istoimenog projekta Primorsko-goranske županije i Centra za poljoprivredu i ruralni razvoj Primorsko-goranske županije, osmišljenog s ciljem promocije i razvoja autohtonih proizvoda Županije.

Poslušajte prilog:

"Kašetica" u Rijeci, pripremila Iva Pavletić Crnić

Komentari