Kek: "Ajmo mi biti ta ekipa koja će dobro parirati lideru prvenstva!"

Kek: "Ajmo mi biti ta ekipa koja će dobro parirati lideru prvenstva!"

Matjaž Kek, Maxwell Acosty i Alen Fućak (Foto: Ivan Ribarić)

Jasno nam je koliko mediji pišu o tom nizu bez pobjede kod Dinama, ali nama prije svega u razmišljanju treba biti kako odigrati što bolju utakmicu. Izgledaju mi jako dobro na treningu, pa ajmo mi biti ekipa koja će dobro parirati lideru prvenstva, kaže Kek.

Pred nogometašima Rijeke je nakon pobjede u derbiju protiv Osijeka još jedno izazovno i zahtjevno gostovanje u Maksimiru. Modri su pobjedom protiv Hajduka praktički osigurali naslov prvaka, no protiv Rijeke nastupat će bez velikog broja igrača, što je prilika da Matjaž Kek upiše prvu prvenstvenu pobjedu u Maksimiru.

Izazovna utakmica kad igraš protiv lidera prvenstva. Kod nas sigurno otpada Heber, dok je Leovac i dalje upitan, iako je počeo trenirati. Jasno nam je koliko mediji pišu o tom nizu bez pobjede kod Dinama, ali nama prije svega u razmišljanju treba biti kako odigrati što bolju utakmicu. Izgledaju mi jako dobro na treningu, pa ajmo mi biti ekipa koja će dobro parirati lideru prvenstva, rekao je Kek.

U ime svlačionice, novinarima se obratio Maxwell Acosty koji se u proljetnom dijelu sezone ustalio na poziciji desnoga krila. 

Znamo koja je važnosti utakmica i koliko je teško igrati u Maksimiru. Znam da dugo nismo tamo slavili, ali pripremamo se maksimalno koncentrirano i želimo odigrati dobru utakmicu. Kroz trening pomalo ispravljamo pogreške iz prijašnjih susreta i najvažnije nam je da zadržimo koncentraciju svih 90 minuta, kaže Acosty.

Kek: Ajmo mi biti ta ekipa koja će dobro parirati lideru prvenstva, pripremio Ivan Ribarić

Komentari