Kek: Čeka nas trener kojemu je Rijeka uvijek inspiracija i motiv

Kek: Čeka nas trener kojemu je Rijeka uvijek inspiracija i motiv

Matjaž Kek (Foto: Pixsell)

Čeka nas jedna formirana ekipa koja ima puno igrača koji su odigrali veliki broj utakmica u HNL-u. Osim toga imaju trenera koji nas poznaje u najsitnije detalje i kojemu je Rijeka uvijek inspiracija i motiv. Očekujem dobru i zahtjevnu utakmicu po dobrom terenu i ugodnom vremenu, kaže Kek.

Nogometaši Rijeke nakon ispadanja iz Hrvatskog kupa nastavljaju sa obavezama u domaćem prvenstvu. Do kraja sezone ostalo je još 9 kola, a prvi izazov je gostovanje u Koprivnici kod Slaven Belupa. Bijeli ako žele ostati u utrci za drugo mjesto moraju slaviti na uvijek nezgodnom terenu gdje je Rijeka često znala gubiti ključne bodove.

Trener Bijelih Matjaž Kek želim unatoč svim problemima sa sastavom doći do još jedne pobjede.

Još jedno u nizu od teških gostovanja nakon dvije zahtjevne utakmice. Čeka nas jedna formirana ekipa koja ima puno igrača koji su odigrali veliki broj utakmica u HNL-u. Osim toga imaju trenera koji nas poznaje u najsitnije detalje i kojemu je Rijeka uvijek inspiracija i motiv. Očekujem dobru i zahtjevnu utakmicu po dobrom terenu i ugodnom vremenu, rekao je Kek.

U ime svlačionice, novinarima se obratio portugalski stoper Joao Escoval koji bi suspenzijom Punčeca mogao zaigrati od prve minute u Koprivnici.

Igramo protiv jako neugodne momčadi koja je ovaj proljetni dio sezone započela jako dobro. Pogotovo su dobri na svojem terenu u Koprivnici. Bit će mi drago vidjeti Puclina i Kitanovskog s kojima sam igrao u Istri, ali naš jedini cilj je doći do tri boda, kaže Escoval.

Kek: Čeka nas trener kojemu je Rijeka uvijek inspiracija i motiv, pripremio Ivan Ribarić

Komentari