Kek: Neke odluke su itekako utjecale na događaje na terenu

Kek: Neke odluke su itekako utjecale na događaje na terenu

Matjaž Kek i Alen Fućak (Foto: Ivan Ribarić)

Neke odluke su itekako utjecale na događaje na terenu, mi nismo zabili golove, oni jesu i ja im čestitam. Moramo se svi skupa izvući iz ove negativne serije, bilo je teško nakon crvenog kartona, a sporne situacije nek analiziraju oni koji su za to zaduženi, kaže Kek.

Nogometaši Rijeke doživjeli su prvi prvenstveni poraz u ovoj sezoni. Bijeli su na gostovanju kod Lokomotive poraženi s 2:0 golovima Datkovića i Kastratija. Početkom nastavka Sluga je obranio kazneni udarac, pri čemu je Punčec zaradio crveni karton zbog navodnog igranja rukom. Bez obzira na očite pogreške glavnog suca Duje Strukana čiji pomoćnik nije signalizirao ni očito zaleđe kod prvoga gola, Rijeka u Kranjčevićevoj nije pokazala gotovo ništa.

Riječki strateg Matjaž Kek našao je pozitivnih stvari u početku dvoboja, no gledajući cijeli susret teško je dati pozitivnu ocjenu.

Teško je biti pametan nakon ovakvog poraza. Neke odluke su itekako utjecale na događaje na terenu, mi nismo zabili golove, oni jesu i ja im čestitam. Moramo se svi skupa izvući iz ove negativne serije, bilo je teško nakon crvenog kartona, a sporne situacije nek analiziraju oni koji su za to zaduženi. Imamo problema prema naprijed, puno igrača je nedostajalo, ali stojim iza njih i gledam prema sljedećoj utakmici u kupu, rekao je Kek.

Domaći trener Goran Tomić bio je zadovoljan sa četvrtom uzastopnom pobjedom Lokomotive protiv Rijeke na domaćem terenu.

Utakmica koja je pokazala gdje smo u odnosu na naše najbolje ekipe u prvenstvu. Rijeka je bolje otvorila dvoboj, kasnije je to bilo dosta izjednačeno i mogu biti ponosan na svoje igrače jer su gledajući ukupni dojam zaslužili pobjedu. Sporne situacije ne mogu komentirati jer nisam najbolje vidio, kaže Tomić.

 

Komentari