Kek: Nije lijepo kada ti se glavni sudac na kraju utakmice smije u lice

Kek: Nije lijepo kada ti se glavni sudac na kraju utakmice smije u lice

Foto: Pixsell

Nakon 46. minute utakmica je završila i počeo je cirkus. Jako sam zadovoljan suđenjem dotičnog gospodina, koje će ga sigurno dovesti do sljedećih europskih i svjetskih prvenstava. Mislim da je uništio nogometnu igru s obje strane, ali definitivno nije u redu da ti se na kraju smije u lice, kaže Kek.

Nogometaši Rijeke nisu uspjeli izboriti finale Hrvatskog kupa. U siromašnoj i ne previše sadržajnoj utakmici Dinamo je s 3:0 slavio protiv Bijelih. Ključni trenutak susreta dogodio se početkom nastavka, kada zbog drugoga žutog kartona igru napušta Filip Bradarić. Kapetan Rijeke nakon kraja susreta vratio se na teren i krenuo prema glavnom sucu Mariju Zebecu, no zahvaljujući suigračima i Keku stvari su brzo smirene.

Trener Bijelih Matjaž Kek nije bio nimalo zadovoljan suđenjem u današnjoj utakmici.

Čestitke Dinamu na prolasku u finale, a tko će ga dobiti, potpuno mi je svejedno. Naše nesigurno prvo poluvrijeme, u kojima je nedostajalo dosta toga. Nakon 46. minute utakmica je završila i počeo je cirkus. Jako sam zadovoljan suđenjem dotičnog gospodina, koje će ga sigurno dovesti do sljedećih europskih i svjetskih prvenstava. Mislim da je uništio nogometnu igru s obje strane, ali definitivno nije u redu da ti se na kraju smije u lice, zaključio je Kek i odjurio s pressice, na nezadovoljstvo zagrebačkih novinara.

Trener Modrih Nikola Jurčević zadovoljan je prolazom, a pogotovo visokom pobjedom.

Sretan sam zbog uvjerljive pobjede. Mislim da nam je trebala jer smo si vratili energiju i samopouzdanje. U finalu smo protiv Hajduka, na korak smo do trofeja i drago mi je da smo ovom pobjedom ugasili barem dio kritika, rekao je Jurčević.

Komentari