Kek: Ovo je bila prava utakmica za nas trenere

Kek: Ovo je bila prava utakmica za nas trenere

Foto: Pixsell

Tvrda utakmica puna duela i prekinutoga ritma, ali to smo i očekivali od uvijek dobrog Osijeka. Nedostajalo je možda lepršavosti, ali ovo je bila baš prava utakmica za nas trenere, istaknuo je Matjaž Kek.

Nogometaši Rijeke slavili su s minimalnih 1:0 u napetoj i nervoznoj utakmici protiv Osijeka na Rujevici. Jedini pogodak djelo je Jakova Puljića u 88. minuti susreta. Tom pobjedom Bijeli su se približili vodećem Dinamu na šest bodova zaostatka.

Gostujući trener Zoran Zekić bio je razočaran porazom u samom smiraju susretu.

Čestitke Rijeci na zasluženoj pobjedi. Čvrsta utakmica u odličnoj atmosferi, mi malo nedorečeni u prvom dijelu dok smo u nastavku uspjeli povezati redove ali bez pravih prilika. Ne volim kukati i plakati, ali nije mi stvarno jasan kriterij suđenja tokom utakmice. Time ne namjeravam umanjiti zasluženu pobjedu Rijeke kojoj želim sreću u nastavku prvenstva, rekao je Zekić.

Riječki strateg Matjaž Kek i drugu utakmicu zaredom imao je džokera s klupe koji je riješio utakmicu.

Tvrda utakmica puna duela i prekinutoga ritma, ali to smo i očekivali od uvijek dobrog Osijeka. Nedostajalo je možda lepršavosti, ali ovo je bila baš prava utakmica za nas trenere. Čestitke idu igračima koje je nagradila velika upornost i ustrajnost da danas dođu do pobjede, rekao je Kek.

Komentari