Kek: Ovo je za sve generacije koje su ovaj dan dugo čekali

Kek: Ovo je za sve generacije koje su ovaj dan dugo čekali

Franko Andrijašević (Foto: Pixsell)

Uspjeli smo!! Napokon je gotovo, i ogromne čestitke igračima na cijeloj sezoni. Ovo je naš poklon svim generacijama igrača i navijača Rijeke, znamo koliko su na ovo čekali i koliko su ovo željeli, i ne mogu vam opisati koliko sam sretan što smo im te snove uspjeli ostvariti, rekao je Kek.

Nogometaši Rijeke pobjedom u posljednjoj domaćoj utakmici u ovoj sezoni na Rujevici protiv Cibalije s 4:0 osvojili su kolo prije kraja svoj prvi povijesni naslov prvaka Hrvatske. Strijelci za Bijele bili su dvaput Mario Gavranović, Roman Bezjak i Dario Župarić

Trener Bijelih Matjaž Kek izvučen je nakratko s proslave te smiren i opušten prokomentirao dojmove nakon ove povijesne utakmice.

Uspjeli smo!! Napokon je gotovo, i ogromne čestitke igračima na cijeloj sezoni. Ovo je naš poklon svim generacijama igrača i navijača Rijeke, znamo koliko su na ovo čekali i koliko su ovo željeli, i ne mogu vam opisati koliko sam sretan što smo im te snove uspjeli ostvariti. Želim se zahvaliti svim igračima, cijeloj radnoj zajednici i stručnom stožeru što su me trpili, a pogotovo se moram zahvaliti onome koji je najzaslužniji za sve ovo, koji nažalost nije s nama danas ovdje, predsjedniku Damiru Miškoviću koji je otpočetka vjerovao u ovu priču. Hvala ti, Damire, rekao je Kek te u svojem stilu već bacio pogled na ono što slijedi:

Sutra je slobodan dan, znam da sada slijedi nekoliko dana pijanstva, mamurluka i odmora, i onda krećemo dalje. Nogomet ne čeka, sve to ide jako brzo i pred nama su nove zadaće. Čeka nas ta revijalna utakmica u Maksimiru i onda finale kupa, gdje želimo na najbolji mogući način okruniti ovu sjajnu sezonu. Ne znam hoćete li mi vjerovati, ali trenutno sam najsretniji čovjek na svijetu, zaključio je Kek.

Komentari