Kek: Uvijek je dobro kada pobijediš, a znaš da ima još prostora za napredak

Kek: Uvijek je dobro kada pobijediš, a znaš da ima još prostora za napredak

Foto: Pixsell

U nastavku je falilo ritma i okomitosti, ali uvijek je dobro kada pobijediš a znaš da imaš još prostora za napredak. Ne preostaje nam ništa nego da budemo ponizni i koncentrirani jer će nam samo to i kvalitetni rad donijeti uspjeh, rekao je Kek.

Nogometaši Rijeke pobjedom su krenuli u novu prvenstvenu sezonu. Bijeli su u prvom kolu na Rujevici s 2:0 bili bolji od Gorice i sa tri boda započeli sezonu. Pogotke za Rijeku u prvom dijelu postizali su Pavičić i Pavelić.

Gostujući trener i bivši igrač Rijeke Sergej Jakirović nije bio previše razočaran nakon utakmice.

Kao što sam rekao i u najavi smatram da je Rijeka favorit za naslov prvaka. Radna momčad s nekoliko izvrsnih pojedinaca i sa trenerom koji donosi kontinuitet i koji svakog igrača čini boljim. Očekivana utakmica, Rijeka je iskoristila dvije naše pogreške i zasluženo slavila. Nadam se da će nam ovaj ambijent i susret pomoći u prilagodbi na prvu ligu, rekao je Jakirović.

Riječki strateg Matjaž Kek imao je primjedbe na drugo poluvrijeme, no pobjeda je najvažnija.

Zaslužena pobjeda u ponovno sjajnom okruženju. Zadovoljan sam viđenim u prvom dijelu, puno kontrole u kojoj smo onda izgradili prilike. U nastavku je falilo ritma i okomitosti, ali uvijek je dobro kada pobijediš a znaš da imaš još prostora za napredak. Ne preostaje nam ništa nego biti ponizni i koncentrirani jer će nam samo to i kvalitetni rad donijeti uspjeh, rekao je Kek.

Komentari