Kek: Velik broj propuštenih prilika, mogli smo na kraju i izgubiti

Kek: Velik broj propuštenih prilika, mogli smo na kraju i izgubiti

Foto: Pixsell

Bilo je nekoliko promjena u sastavu, Acosty je zbog bolesti ostao u hotelu. Znali smo da će zadnje kolo odlučivati, neki drugi su sad dobili priliku i morali su nešto i zabiti, rekao je nakon utakmice Matjaž Kek.

Nogometaši Rijeke nisu uspjeli doći do sva tri boda u Vinkovcima i tako se i teoretski oprostili od borbe za naslov prvaka. Bijeli su u utakmici bez golova protiv Cibalije dvaput pogađali okvir gola, no do pogotka nisu uspjeli doći. Iako Rijeka još uvijek može imati isti broj bodova kao i Dinamo, Bijeli su u međusobnim ogledima s Modrima zabili jedan gol u gostima manje što Dinamo daje odlučujuću prednost u međusobnom omjeru.

Riječki strateg Matjaž Kek nije bio nimalo zadovoljan konačnim ishodom i velikim brojem zapucanih šansi.

Ne možemo biti zadovoljni rezultatom. Sve šanse i sav posjed nije urodio plodom, i kako to biva mogli smo na kraju i izgubiti. Čestitke Cibaliji na poštenoj utakmici u njihovim okvirima, igrali su koliko su mogli. Svejedno, ovoliko prilika se mora iskoristiti. Bilo je nekoliko promjena u sastavu, Acosty je zbog bolesti ostao u hotelu. Znali smo da će zadnje kolo odlučivati, neki drugi su sad dobili priliku i morali su nešto i zabiti, rekao je Kek.

 

Komentari