Kek: Vrlo rijetko sam razočaran kao danas, hvala Brezi na svemu

Kek: Vrlo rijetko sam razočaran kao danas, hvala Brezi na svemu

Matjaž Kek (Foto:Pixsell)

Vrlo rijetko sam razočaran kao danas, nisam sretan, jer neke stvari teško „gutam“. Još jednom hvala Brezi na svemu, ja mu želim sve najbolje. Reakcija publike je najveći odgovor njemu, ponosno je nosio taj dres i svi ostali igrači mogu se ugledati na njega, rekao je Kek.

Bila je to sjajna nogometna predstava na Kantridi. Pola tuceta golova „utrpali“ su Riječani bespomoćnom Zadru i stigli do šeste prvenstvene pobjede.

Igrači su odradili pošteno, na način da ljudi koji dolaze na stadion imaju što vidjeti. Bili su rastrčani, nosio ih je karakter, srce, postali su prava ekipa. Odigrali su utakmicu po guštu gledatelja, uz to pobijedili uvjerljivo. Imamo dva dana odmora i idemo dalje, rekao je nakon utakmice Matjaž Kek.

Trener Rijeke bio je zadovoljan igrom koju je Rijeka prezentirala pod stijenama, ali nije krio razočaranje zbog nečeg drugog. Ostalo je malo nejasno koji je razlog nezadovoljstvu, iako slovenskom strategu nije lako pao odlazak Josipa Brezovca, kojemu se zahvalio na svemu što je dao za klub u posljednje dvije sezone.

Rijeka je izrasla u veliku ekipu. Dugo sam u nogometu,  doživio sam puno toga. Vrlo rijetko sam razočaran kao danas, nisam sretan, jer neke stvari teško „gutam“. Još jednom hvala Brezi na svemu, ja mu želim sve najbolje. Reakcija publike je najveći odgovor njemu, ponosno je nosio taj dres i svi ostali igrači mogu se ugledati na njega, rekao je Kek.

Na drugoj strani predstavnik Zadra Božidar Miletić stigao je umjesto privremenog trenera Zvonimira Jurića. Nije imao što reći, osim čestitati Bijelima na pobjedi.

Prije svega želim čestitati Rijeci na plasmanu u Europsku ligu, veliki je to uspjeh ne samo za klub, nego i za cijeli hrvatski nogomet. Rijeka je odigrala odličnu utakmicu, vidjelo se na terenu kakav je odnos snaga, mi se borimo za opstanak, oni igraju u Europi. Imali smo velikih problema u prvom dijelu, posebno u obrani i primili smo puno pogodaka. U nastavku smo malo zaustavili nalete Rijeke, ali primili smo još dva pogotka. Nismo se uspjeli oporaviti, Rijeka je zasluženo pobijedila, zaključio je Miletić.

Sada slijedi reprezentativna pauza, a onda nakon toga osmo kolo domaćeg prvenstva, u kojem će nogometaši Rijeke gostovati u Gradskom vrtu kod Osijeka.

Komentari