Kek: Znali smo i s boljim sastavom gubiti bodove u Puli, čestitke igračima

Kek: Znali smo i s boljim sastavom gubiti bodove u Puli, čestitke igračima

Matjaž Kek (Foto: Radio Rijeka)

Kada smo bili u puno jačem sastavu gubili smo bodove ovdje u Puli, sada smo slavili. Igrači su shvatili da samo maksimalnim zalaganjem mogu dolaziti do golova i pobjeda - i zato im čestitam, istaknuo je Kek.

Nogometaši Rijeke uspjeli su, u tvrdoj i ne pretjerano uzbudljivoj utakmici, s minimalnih 1:0 slaviti protiv Istre u Puli. Junak susreta bio je Zoran Kvržić koji je u 77. minuti kao džoker s klupe pogodio za vrijedna tri boda Bijelih i ponovno približavanje Hajduku na samo jedan bod zaostatka.

Riječki strateg Matjaž Kek bio je zadovoljan rezultatom, ali ne i igrom, budući da Rijeka do samog smiraja susreta nije uspjela zabiti pored Iveše.

Najvažnije je bilo danas doći do bodova nakon zadnje utakmice. Nedostajalo je puno igrača, bili smo nervozni i onda radili pogreške koje inače ne radimo. Kada smo bili u puno jačem sastavu gubili smo bodove ovdje u Puli, sada smo slavili. Igrači su shvatili da samo maksimalnim zalaganjem mogu dolaziti do golova i pobjeda - i zato im čestitam. Domaćinu je svaki bod važan, no mi gledamo sebe i do kraja sezone ćemo to nastaviti raditi, rekao je Kek.

Domaći trener Darko Raić Sudar svjestan je da je prilika u ovoj utakmici otišla nakon prvoga poluvremena.

Dogodilo nam se, kao i u nekoliko zadnjih utakmica, da ne uspijemo zabiti gol kada uspijemo stvoriti neke šanse. Znali smo da moramo zabiti ako želimo bodove, jer je bilo za očekivati da Rijeka u nastavku dođe do pogotka. Nastavljamo dalje, moramo se nastaviti boriti, rekao je Raić Sudar.

Komentari