Komadina očekuje otklon, ali ne i rasap glasova

Komadina očekuje otklon, ali ne i rasap glasova

Foto: Nel Pavletić / Pixsell

Može se očekivati nastavak neugodne predizborne kampanje, bez puno fer-pleja. Ali, očekuje se i SDP-ovo sastavljanje nove vlade, no postizbornim sporazumom. Rekao je to, između ostaloga, novinarima predsjednik Županijske organizacije SDP-a Primorsko-goranske županije Zlatko Komadina.

Kako je na početku konferencije za novinare rekao predsjednik županijskog SDP-a Zlatko Komadina, na jučerašnjoj sjednici Županijskog odbora stranke za Hrvatski sabor kandidirano je 29 članova iz 7. i 8. izborne jedinice. Pri tom, postignuta je i raznolikost prema teritorijalnom ustroju. 

Najviše kandidata je iz grada Rijeke - osam, sedam ih je iz Gorskog kotara, šest iz mjesta riječkog prstena, po tri s otoka i Liburnije te dva iz crikveničko-vinodolskog kraja.

Na novinarsko pitanje je li i on bio predlagan za Sabor, Komadina je odgovorio da je njegov interes i dalje samo županija. 

Kampanja u 8. izbornoj jedinici bit će specifična, jer tu je i nekoliko stranaka lijevoga spektra dobrim dijelom proizašlih iz SDP-a. Ipak, kako još reče Komadina, ne očekuje se otklon biračkog tijela. Ali da će rasapa glasova ipak biti - to DA. Poslušajte:

Komentari