Koncert grupe Vatra za otvorenje najvećeg kluba na Kvarneru

Koncert grupe Vatra za otvorenje najvećeg kluba na Kvarneru

Foto: Vatra

Kulturno-turistički centar Gervais, koji se nalazi u Opatiji odmah iza Hotela Imperial, večeras službeno otvara svoja vrata. Najveći klupski prostor na Kvarneru nalazi se u prizemlju tog objekta i može primiti više od tisuću posjetitelja.

U opatijskom Kulturno-turističkom centru "Gervais" održavat će se brojne manifestacije, a posebno je zanimljivo što se u prizemlju nalazi veliki prostor namijenjen održavanju klupskih koncerata u koji stane nešto više od tisuću posjetitelja.

Otvaranjem ovog kluba noćni život napokon bi se trebao vratiti u Opatiju, a sve će započeti velikim koncertom popularnog Ivana Dečaka i njegovog benda Vatra.

"Veliko nam je zadovoljstvo što dolazimo u Opatiju, a posebna nam je čast što ćemo imati priliku svirati upravo na otvorenju kluba za koji kažu da je najveći u regiji. Pozivamo vas sve na vatreno krštenje i veliku proslavu 18. rođendana našeg benda", rekao je frontmen Vatre Ivan Dečak.

Vrata kluba bit će otvorena od 21:30, a Vatra će na pozornicu doći oko 22:30. Ulaz je slobodan, a za što bolju atmosferu brinut će se i DJ Alex Sabattini. Dodatna atrakcija bit će i veliki svjetlosni top koji će prvi put biti postavljen u Opatiji nekoliko metara od ulaza u klub.

Priprema se i iznimno bogati koncertni program u disco klubu KTC-a "Gervais" tijekom cijelog svibnja. Svake subote gostovat će neka od najpopularnijih imena hrvatske i regionalne glazbene scene, a detaljnije informacije o tome bit će otkrivene uskoro, najavljuju organizatori.

Komentari