Krimeja spremna za Dinamo, Orijent očekuje više od tisuću navijača

Krimeja spremna za Dinamo, Orijent očekuje više od tisuću navijača

Foto: HNK Orijent 1919

Nogometaši Orijenta u srijedu će u šesnaestini finala Hrvatskog kupa na svojoj Krimeji dočekati zagrebački Dinamo. Oko i na stadionu traju posljednja ušminkavanja, a iz kluba očekuju kako bi na tribina moglo biti i do dvije tisuće navijača.

Nakon zgusnutog prvenstvenog rasporeda koji je donio proteklog tjedna čak dvije utakmice protiv Dugopolja i Dubrave, na Krimeji je sve napokon posvećeno nogometnoj fešti koja se sprema u srijedu na Sušaku. Postavljene su već i montažne tribine koje će povećati kapacitet stadiona, pa se na utakmici očekuje do dvije tisuće ljudi. Najavljen je i dolazak dolazak 170 pripadnika gostujućih navijača koji će biti smješteni na posebnoj tribini na istočnoj strani.

Iz kluba najavljuju kako se ne zamaraju rezultatom, već jednostavno žele maksimalno uživati u ovakvoj utakmici u kojoj će učiniti sve kako bi pomrsili račune hrvatskom prvaku. Kao i na svim utakmicama domaćeg nogometa ulazak na Krimeju nije moguć bez COVID potvrde, a susret je na rasporedu u srijedu od 16 sati. Prijenos utakmice moći ćete pratiti i u programu Radio Rijeke.

Poslušajte što su uoči susreta rekli predsjednik kluba Saša Matijaš i igrač Orijenta Dominik Mulac:

Matijaš i Mulac uoči Dinama, pripremio Ivan Ribarić

Komentari