Kristian Kozmić na Obedu skuhao pileća jetrica u vinu

Kristian Kozmić na Obedu skuhao pileća jetrica u vinu Kristian Kozmić na Obedu skuhao pileća jetrica u vinu
Pileća jetrica u vinu (Foto: Dora Vujnović) Pileća jetrica u vinu (Foto: Dora Vujnović)
Dražen Zima i Kristian Kozmić (Foto: Dora Vujnović) Dražen Zima i Kristian Kozmić (Foto: Dora Vujnović)
Pileća jetrica u vinu (Foto: Dora Vujnović) Pileća jetrica u vinu (Foto: Dora Vujnović)

Dražen Zima i Kristian Kozmić (Foto: Dora Vujnović)

Na nedjeljnom Obedu balkon Radio Rijeke postao je kuhinja šefa Kristijana Kozmića poznatog po svojoj kuharici primorskih jela "Primorski pijat". Kristian je u našoj improviziranoj kuhinji napravio pileća jetrica u vinu.

Cijeli ručak, od kojega se može najesti šest osoba, koštat će vas 50-ak kuna. Pileća jetrica, crno vino, poriluk, tikvica i rajčica osnovni su sastojci, a kako skuhati ovaj pijat - poslušajte:

Kristian Kozmić, pripremio Dražen Zima

Komentari