Kukuljan i Burić protiv Energa i Obersnela: razdjelnici su besmislica

Kukuljan i Burić protiv Energa i Obersnela: razdjelnici su besmislica Kukuljan i Burić protiv Energa i Obersnela: razdjelnici su besmislica
Hrvoje Burić i suradnici (Foto: Blanka Uzelac / HRT - Radio Rijeka) Hrvoje Burić i suradnici (Foto: Blanka Uzelac / HRT - Radio Rijeka)

Josip Kukuljan (Foto: Blanka Uzelac / HRT - Radio Rijeka)

Iako se razdjelnici u praksi nisu pokazali kao dobro rješenje, njihova ugradnja se nastavlja, što je besmislica, rekao je voditelj građanske inicijative "Protiv skupog Energa" i vijećnik Mosta u Gradskom vijeću Grada Rijeke Josip Kukuljan.

I Energo i gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel izravno su za to krivi jer su građane uvjeravali da će plaćati koliko potroše, što nije istina, rekao je Josip Kukuljan. Dodao je da razdjelnici služe samo kao ukras na radijatorima i zaključio da čak i kupci izbjegavaju ulagati u stanove čiji vlasnici koriste usluge Energa.

I Hrvoje Burić iz Nezavisne liste Bura oglasio se danas o Energu. Kaže kako direktor tog trgovačkog društva Sanjin Kirigin nije učinio nijedan potez u korist kvalitetnije i jeftinije usluge za građane.

Štoviše, dodaje Burić, Energo je prezadužen, nedostaje mu 100 milijuna kuna, a dodatnim zaduživanjem ulazi u još jednu unaprijed propalu investiciju na teret svih građana. Skupi kredit plaćat će građani sve do 2030. godine, zaključio je Burić.

Burić: Čeka nas ogromni kredit, pripremila Blanka Uzelac

Kukuljan: Skupi i beskorisni gadget, pripremila Blanka Uzelac

Komentari