Larí Marí: Ljubav nikada ne prestaje

Larí Marí: Ljubav nikada ne prestaje

Jelena Butković, Larissa Kunić i Marieta Kola u našem studiju (Foto: Larí Marí)

Ljubav je proces koji nikada ne prestaje, kažu Larissa Kunić i Marieta Kola, dobitnice Kiklopa za debitantski roman "Bez ljubavi i mržnje".

U povodu Valentinova, spisateljski i poslovni dvojac Larí Marí u knjižari Adamić u Opatiji podijelile su s Opatijcima i svim ostalima svoju prvu književnu nagradu - Kiklopa za najbolji debitanski roman

Larissa Kunić i Marieta Kola psihološke su terapeutkinje i napisale su, kako vele, "prozu koja liječi". Glavni junak romana, dječak Blue, odrasta prepun duševnih rana koje uz stručnu pomoć pokušava zaliječiti, a na kraju i uspijeva. 

Autorice su nadahnuće našle u stvarnom životu. Tijekom dugogodišnje prakse upoznale su mnogo tužnih sudbina i ljudi kojima su pomogle da se oslobode vlastitih emocionalnih tereta, ali i tereta svojih predaka. Odlučile su to zabilježiti i podijeliti s čitateljima. 

Roman se već prevodi na slovenski jezik, a autorice vjeruju i da će jednoga dana po njemu biti snimljen film. Već za koji mjesec očekuje se njihova nova "proza koja liječi" pod naslovom Zlatni mjesecS dobitnicama Kiklopa razgovarala je Jelena Butković:

Larí Marí u emisiji "Kafé", pripremila Jelena Butković

Komentari