Ovog vikenda pred nama je Sportsko i Vertikalno lice Platka

Ovog vikenda pred nama je Sportsko i Vertikalno lice Platka Ovog vikenda pred nama je Sportsko i Vertikalno lice Platka
Foto: Festival sportske rekreacije Platak 2020 Foto: Festival sportske rekreacije Platak 2020

Foto: Festival sportske rekreacije Platak 2020

"Festival sportske rekreacije Platak 2020", koji se održava u organizaciji Saveza sportske rekreacije "Sport za sve" PGŽ i KŠR Gorovo, nastavlja se narednog vikenda i to s dva izuzetno zanimljiva i atraktivna programa te je za vjerovati da će Platak biti meka brojnih poklonika aktivnosti u prirodi.

Sve počinje u subotu 22. kolovoza od 10 sati, programom "Sportsko lice Platka" koji se organizira u suradnji sa DŠR Kvarner, a koji će ponuditi svoje već svima dobro poznate turnire. Tako će se svi zainteresirani moći okušati u turnirima u odbojci na pijesku (mix konkurencija – trojke), košarci 3V3 (i to na sportskoj podlozi), malom nogometu (5+1), disc golfu (ženska i muška konkurencija) te boćanju (3+1).

Svi najuspješniji sudionici dobit će ručno izrađene, unikatne medalje od drva i nagrade sponzora, a nakon odigrane utakmice, svi se mogu odmoriti u Lounge zoni kod parkinga te se uljuljati u hemuk između stabala, zavaliti u ležaljku i kauč od paleta i na propisanoj udaljenosti uživati do idućeg meča.

Na info punktu će se moći dobiti sve informacije, a one se uz prijave mogu ostvariti i na: https://ludis.agencija/sva-lica-platka/sportski-turniri. Skupite svoju ekipu i put Platka, bit će veselo, zabavno i aktivno.

Isto tako bit će i u nedjelju 23. kolovoza, kada će se u suradnji sa DŠR Kvarner održati program "Vertikalno lice Platka", još jedan izuzetno atraktivan program koji će ponuditi brojne sadržaje, ali i novosti u načinima osvajanja Radeševa te dodatnim programima. Prijave, info point, start i cilj te sve aktivnosti bit će na livadi ispred Velikog doma Platak, a početak je u 10 sati. Sve informacije i detalje utrka i popratnih događaja Vertikalnog lica Platka možete pratiti na: https://ludus.agency/sva-lica-platka/

Komentari