"Malik": gluma je zakon i u novoj školskoj godini!

"Malik": gluma je zakon i u novoj školskoj godini!

Foto: "Malik" / Facebook

Pod sloganom "Gluma je zakon" počeli su upisi u Kazališnu radionicu "Malik" u Rijeci, u ovoj školskoj godini. Tijekom cijeloga rujna i sve do polovine listopada, djeca i mladi u dobi između 5 i 25 godina mogu se upisati u "Malik".

Probe se održavaju u HKD-u na Sušaku, a sve informacije dostupne su na www.malik.hr ili na 091/587-32-96.

Osnivačica i umjetnička voditeljica Kazališne radionice "Malik" Denis Kirinčić najavila je da će u školskoj godini 2017/18 održavati redovite umjetničko-pedagoške radionice glume, govora, glasa i pokreta te organizirano posjećivati profesionalne kazališne predstave u HNK Zajcu. 

Pripremit će profesionalno vođenu kazališnu predstavu prema knjizi "Kod kuće je najgore" Ephraima Kishona, obnoviti profesionalno vođenu predstavu "Mravac i Cvrčak", reprizirati predstave "Izrasti!", "Od kolijevke pa do groba... 2" . 

Predstavu prema knjizi "Kod kuće je najgore" o osjetljivim obiteljskim odnosima s blagohumornim odmakom i tehnikom zamjene uloga u kojoj mlađi igraju starije, a stariji mlađe režirat će sama Kirinčić. 

U 17 godina postojanja "Malika", oko 1.500 djece bavilo se kazališnom umjetnošću u radionicama glume, govora, glasa i pokreta te sudjelovalo u kreiranju prerdstava. Polaznici su ostvarili brojne uspjehe u profesionalnim kazalištima, predstavama te u filmovima i serijama.

Poslušajte što očekuje stare i nove Malikovce u novoj sezoni:

Denis Kirinčić o novoj sezoni "Malika", pripremila Antonela Galić

Komentari