Marin Leovac vraća se u Rijeku?

Marin Leovac vraća se u Rijeku?

Marin Leovac (foto: PIXSELL)

Prema neslužbenim informacijama Leovac, koji je na Kvarneru ostavio dubok trag, vraća se u redove riječkog prvoligaša. Ne dođe li do naglih obrata, 29-godišnji lijevi branič uskoro bi trebao staviti potpis na ugovor.

Prijelazni rok, prema svemu sudeći ulazi u svoju najzanimljiviju fazu. Prema neslužbenim informacijama, Marin Leovac vraća se u Rijeku. 29-godišnji lijevi branič u bijelom je dresu proveo godinu i pol dana i postavio visoke standarde na poziciji na kojoj je igrao. Rijeku je u kolovozu 2015. godine zamijenio grčkim PAOK-om te nastavio sa sjajnim izvedbama zbog kojih je bio proglašen i najboljim lijevim braničem grčke lige.

Ne bude li naglih obrata, Leovac bi vrlo brzo trebao staviti potpis na ugovor i pridružiti se svojoj novoj/staroj momčadi. Znači li Leovčev dolazak da je na pomolu Zutin transfer i/ili Davidsonov odlazak, znat će se vrlo brzo.

Prema svemu sudeći ni tu neće biti kraj dolascima. Na Rujevici su u potrazi za veznim igračem. Rješenje je već pronađeno u inozemstvu, objava bi trebala uslijediti uskoro. Trenutno se zna samo da je riječ o igraču u najboljim godinama s iskustvom igranja u skupinama Europa lige.

Tako transfer mladog makedonskog reprezentativca, 22- godišnjeg središnjeg braniča skopskog VardaraDarka Velkoskog, koji je s Bijelima potpisao trogodišnji ugovor, a na Rujevicu će doći tek na ljeto, neće ostati  jedina svijetla tečka prijelaznog roka ove zime.

Komentari