Marjanović: Nismo odustali od "Lige četiri"

Marjanović: Nismo odustali od "Lige četiri"

Igor Marjanović, Vedran Babić i Matija Golik

Pobjedom nad Umagom osigurali bi mir uoči daljnjih utakmica, a kako su nam se i poklopili neki rezultati ovoga vikenda, još uvijek imamo izglede za plasman u ligu četiri. I dok god ta šansa postoji, pa makar i teoretska, mi smo spremni boriti se, rekao je Marjanović.

Nakon domaće pobjede nad Rudarom i neodlučenog ishoda na gostovanju u Gorici, rukometaše Zameta u subotu očekuje težak prvenstveni ispit. Na svom parketu dočekuju Umag, trenutno vodeću momčad Premijer lige.

Ekipa zaslužuje pohvalu za prikazano u dvije posljednje utakmice. Čestitam im na borbenosti, zalaganju i pripremi za svaku od tih utakmica. Da je bilo samo malo više sportske sreće u utakmici protiv Gorice, sada bi imali još jedan bod na kontu, ali ne možemo biti nezadovoljni. Odigrali smo dobru utakmicu, agresivnu i čvrstu i to moramo ponoviti u subotu. Bez dobre obrane s puno kontakta i trke, imat ćemo puno problema. Umag je ozbiljna ekipa s tri jako dobra individualca, ali mi smo Zamet, igramo kod kuće i dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili. Pobjedom bi osigurali mir uoči daljnjih utakmica, a kako su nam se i poklopili neki rezultati ovoga vikenda, još uvijek imamo izglede za plasman u ligu četiri. I dok god ta šansa postoji, pa makar i teoretska, mi smo spremni boriti se. Zašto na kraju ovu sezonu ne bismo učinili super uspješnom, rekao je trener Zamećana Igor Marjanović.

Iako će to Marjanoviću biti tek treća utakmica nakon što je na klupi zamijenio dvojac MiškovićMatošević, momčad ga dobro zna.

Svi mi igrači ga dobro znamo otprije. Odradili smo dvije utakmice pod njegovim vodstvom i mislim da smo pokazali veću dozu agresivnosti te da smo pojačali obranu. Rezultiralo je to većim brojem postignutih „lakih“ golova. Trener je u pripremama tih utakmica odradio odličan posao. Umag jako dobro poznajemo. Ravnić, Severac,  Matanović i na golu naš prijatelj Slavić njihovo su najjače oružje. Ali mi smo na svom parketu favoriti, bez obzira na plasman protivnika i zato očekujem pobjedu, rekao je Matija Golik.

Susret između Zameta i Umaga igra se u dvorani na Zametu, u subotu u 17 sati. 

Komentari