Marko Šarac novi igrač Škrljeva

Marko Šarac novi igrač Škrljeva

Marko Šarac (foto: Radio Rijeka)

Trener Rajković, koji mi je trener u mladoj reprezentaciji, je tražio da dođem prošlo ljeto, ali sam odlučio ostati u Sinju. To mi je bila pogreška, jer sam ove jeseni malo igrao. Drago mi je da sam došao u ruke trenera Damira Rajkovića. Sviđa mi se njegov rad i veselim se radu s njim, kaže Šarac.

Marko Šarac dvadeset i jednogodišnji Sinjanin (204 cm) danas se priključio treninzima košarkaškog kluba Škrljevo, nakon što je posljednjeg dana zimskog prijelaznog roka potpisao za „zelene“, prešavši iz sinjskog Alkara. Član U20 reprezentacije Hrvatske, koja je ovog ljeta osvojila drugo mjesto na Europskom prvenstvu B divizije, te tako vratila Hrvatsku u elitni razred europske košarke, za novi je klub potpisao na godinu i pol dana.

Prvi seniorski ugovor potpisao je za njemački Erdgas Ehingen, uslijedio je odlazak u Alkar, pa u Zabok iz kojeg se vratio u Alkar, u čijim je mlađim uzrasnim kategorijama i započeo košarkašku karijeru.

Drago mi je da sam se dogovorio sa Škrljevom. Trener Rajković, koji mi je trener u mladoj reprezentaciji, je tražio da dođem prošlo ljeto, ali sam odlučio ostati u Sinju. To mi je bila pogreška, jer sam ove jeseni malo igrao. Drago mi je da sam došao u ruke trenera Damira Rajkovića. Sviđa mi se njegov rad i veselim se daljnjem radu s njim, naglasio je Šarac.

Šarac dolazi na poziciju broj četiri koja je ostala upražnjena ozljedom Bobana

Što se tiče pozicije četiri nadam se da ću ispuniti ono što trener od mene traži. Prvo igramo protiv Šibenika, sa kojim je moja nova ekipa izgubila nakon tri produžetka. Gledao sam utakmicu na televiziji. Treba im se revanširati, jer Šibenik dolazi na Mavrince i imamo šanse da ih pobijedimo. Slijedi nastup na završnom turniru Kupa Krešimira Ćosića i utakmica sa Cibonom, koju se može iznenaditi, završio je Marko Šarac.

Komentari