Mjuzikl "Kostrena": kostrenska glazbena priča o mladenačkoj ljubavi

Mjuzikl "Kostrena": kostrenska glazbena priča o mladenačkoj ljubavi

Serđo Dlačić, Dino Antonić i Željka Egredžija (Foto: Gloria Fabijanić Jelović / HRT Radio Rijeka)

Katedra Čakavskog Sabora Kostrena, u okviru cjelogodišnje manifestacije "20 za 20/ Dvajset za dvajset", pripremila je mjuzikl "Kostrena", čija premijera će se održati u petak, 15. prosinca, u Narodnoj Čitaonici Kostrena Sv. Lucija u 19 sati.

Kostrenska glazbena priča govori o dvoje mladih, ona je iz Sv Barbare, a on iz Sv. Lucije. U naslovnim ulogama su Katja Budimčić Sabljar i Dino Antonić, uz Vjekoslava Bakašuna i članove Dramske kumpanije, a u ostalim ulogama Igor Rubinić, Franjo Božinović, Veronika Cortesi, Vali Linić, Nola Linić, Erik Abramović, Matej Smokvina te ženski vokalni sastav "Luštrin".

Scenarij potpisuju Branka Kržik Longin, Željka Egredžija, Anđelka Rasol i Zlatan Marunić, glazbu je pripremio Igor Lesica, svjetlo i ton Sven Jelović, a redatelj je Serđo Dlačić. Ulaz je slobodan.

Poslušajte razgovor s redateljem Serđom Dlačićem, nosiocem jedne od glavnih uloga Dinom Antonićem i jednom od scenarista Željkom Egredžijom u emisiji "Box In" koji je pripremila Gloria Fabijanić Jelović:

Box In: Mjuzikl "Kostrena", pripremila Gloria Fabijanić Jelović

Komentari