Mladi igrači bridža iz cijeloga svijeta "okupirali" Opatiju

Mladi igrači bridža iz cijeloga svijeta "okupirali"  Opatiju

Foto: Pixsell

Tristopedeset igrača bridža okupit će se ovih dana u Opatiji na četvrtome Svjetskom otvorenom prvenstvu mladih. Većina igrača, od kojih su mnogi već došli, bit će smještena u hotelima Milenij grupe, a njih osamdesetak u hostelu "Link" u Lovranu.

Već prva obilnija kiša u kolovozu kod hotelijera izaziva bojazan od masovnog odlaska gostiju. Natjecanje u bridžu jedan je od opatijskih modela kako nakon 15. kolovoza popuniti hotelske kapacitete. 

Četvrto svjetsko otvoreno prvenstvo mladih u bridžu u Opatiji će od 20. do 29. kolovoza okupiti igrače iz cijeloga svijeta."Oborili smo sve rekorde", kaže predsjednik bridž-kluba Opatija Goran Grgurić i dodaje da je140 Kineza već od 16. kolovoza u Opatiji, a obići će i Plitvice, Istru i Krk.

Sudionici dolaze sa svih kontinenata. Manja skupina igrača bit će smještena u lovranskom hostelu "Link", a njih 80 posto odabralo je smještaj u hotelima Milenij grupe jer se u njihovim kongresnim salama održava natjecanje i pružaju im potpuni komfor. 

Od voditelja korporativnih komunikacija Milenij hotela Ivana Sarajlića doznajemo da prvi pokazatelji u njihovim hotelima, u kojima prosječni gost boravi po osam dana, svjedoče da je sezona bolja od lanjske. Javlja Lea Domijan Fišter:

Opatija: Svjetsko prvenstvo mladih u bridžu, pripremila Lea Domijan Fišter

Komentari