"Morski pas" i ove godine na Brajdici

"Morski pas" i ove godine na Brajdici "Morski pas" i ove godine na Brajdici
Prošlogodišnji "Morski pas" pred objektivom Petra Fabijana (Foto: Goran Kovačić / Pixsell) Prošlogodišnji "Morski pas" pred objektivom Petra Fabijana (Foto: Goran Kovačić / Pixsell)
Foto: Goran Kovačić / Pixsell Foto: Goran Kovačić / Pixsell
Foto: Goran Kovačić / Pixsell Foto: Goran Kovačić / Pixsell
Plakat ovogodišnje humanitarne akcije "Morski pas" Plakat ovogodišnje humanitarne akcije "Morski pas"

Fotograf Petar Fabijan i jedan od morskih pasa u prošlogodišnjoj humanitarnoj akciji (Foto: Goran Kovačić / Pixsell)

Četvrtu godinu zaredom, tradicionalna akcija zbrinjavanja napuštenih životinja "Morski pas" okupit će brojne četveronožne lajavce na plaži za pse na Brajdici u Rijeci.

Jedinstveni događaj svojim fotoobjektivom zabilježit će profesionalni fotograf Petar Fabijan, koji će pse iz onih običnih pretvoriti u morske te ovjekovječiti najbolje i najzanimljivije trenutke. Dvanaest najboljih fotografija naći će se na kalendaru Udruge za zaštitu životinja "Traži se prijatelj" za 2016. godinu.

Na ovaj način vlasnici pasa, ali i glavni akteri, mali i veliki dlakavci, pomažu Udruzi u njezinom radu. Humanitarna akcija zakazana je za subotu, 22. kolovoza. Svi koji žele sudjelovati mogu se javiti na štand Udruge koji će biti smješten uz samu plažu od 9 do 21 sat. Donacija za sudjelovanje, odnosno dobivanje kupona za fotografiranje je 35 kuna, a kupon će služiti i za naknadno podizanje jedne fotografije. S članicom Udruge "Traži se prijatelj" Fedorom Dobrijević razgovarala je Antonia Lozo:

Komentari