Na pomolu prvi dolazak ovoga ljeta

Na pomolu prvi dolazak ovoga ljeta

Mario Šitum (foto:www. acspezia.com)

Na Rujevici se napokon nešto počelo događati. Iako službeni rok još službeno nije počeo, krajnje je bila neobična tišina koja je vladala oko riječkog prvoligaša. Prema svemu sudeći, na vidiku je prvi konkretan potez.

Netipična gromoglasna tišina oko prijelaznog roka koja vlada na Rujevici, napokon je prekinuta. Prema još uvijek neslužbenim informacijama, Bijeli su pokazali interes za uslugama 24- godišnjeg Marija Šituma, ofenzivnog igrača zagrebačkog Dinama koji je posljednje dvije sezone proveo na posudbi u Speziji. Završi li ta priča uspješno, što prije svega ovisi o tome hoće li igrač ishoditi slobodne papire u svom dosadašnjem klubu, Matjaž Kek bi u pripreme mogao krenuti s jednim novim imenom.  

Usporedo traju i pregovori oko možebitnih odlazaka. Varšavska Legija poslala je dvije ponude za Matu Maleša. Obje su na Rujevici proteklih dana odbili. Današnja i posljednja, treća u nizu, iznosila je pola milijuna eura. Prema neslužbenim informacijama, niti tu u riječkom prvoligašu nisu prihvatili.

Dodajmo ovome kako bi riječku svlačionicu mogao napustiti Bekim Balaj. Ime zainteresiranog kluba i uvjeti još nisu poznati, a namjera kupovine bi vrlo brzo trebala biti pretočena u konkretnu ponudu.

Komentari