Nakon pobjede Rijeke: Nije gotovo, idemo dati sve od sebe i u gostima!

Nakon pobjede Rijeke: Nije gotovo, idemo dati sve od sebe i u gostima! Nakon pobjede Rijeke: Nije gotovo, idemo dati sve od sebe i u gostima!
Foto: Pixsell Foto: Pixsell
Foto: Pixsell Foto: Pixsell
Foto: Pixsell Foto: Pixsell
Foto: Pixsell Foto: Pixsell

Foto: Pixsell

Nogometaši Rijeke u prvoj su utakmici trećeg pretkola Europske lige na Rujevici s 2:0 pobijedili škotski Aberdeen. Bijeli su odigrali sjajnu utakmicu u kojoj su u potpunosti nadigrali Škote. Reakcije nakon utakmice emitirali smo u programu Radio Rijeke.

Predsjednik HNK Rijeka Damir Mišković rekao je kako se otpočetka vidjelo da neće biti lako. "Oni su jako ozbiljna ekipa, ali naši igrači su opet igrali prema formuli "Krepat ma ne molat". Osim toga i navijači su bili fenomenalni. Nisam trener, ali tamo će biti drugačija utakmica, bit će njihovih 20 tisuća navijača, treba dati gol. Međutim, vraćam se ba ovu utakmicu - igrači Rijeke su zaista dali sve od sebe uz fantastičnu navijačku potporu", izjavio je Mišković za Radio Rijeku.

Jučerašnji kapetan Rijeke Zoran Kvržić slavio je dan ranije rođendan, a onda poveo ekipu do pobjede. "Zamalo smo im uzvratili za onih 3:0 od prije nekoliko godina, ali nadam se da će i ovo biti dovoljno. Međutim, nije gotovo. Dovoljna je mala nepažnja i svašta se može dogoditi, treba biti koncentriran i uz ovakvo htijenje kao danas uspjeh neće izostati", kaže Kvržić.

Svoju prvu europsku utakmicu odigrao je Ivan Lepinjica. "Nisam razmišljao o tome, ušao sam u utakmicu kao u bilo koju drugu. Moramo se dobro spremiti, imamo dobru šansu za prolaz. Dobro smo se pripremili za ovu utakmicu i odradili sve što je trener od nas tražio", rekao je Lepinjica nakon jučerašnje pobjede.

Strijelac Antonio Mirko Čolak rekao je da je znao da će biti teško. "I bilo je teško. S njihovim stoperima je bila teška bitka, ali to je život napadača. Penal? Znao sam gdje ću pucati, ne treba u takvim trenucima puno razmišljati. Igor Bišćan nas je zaista dobro pripremio", poručio je Čolak, a njegov suigrač i strijelac drugog zgoditka Robert Murić zaključio: "Nije gotovo, idemo dati sve od sebe i u gostima." Poslušajte:

Reakcije nakon pobjede Rijeke, pripremio Robert Ferlin

Komentari