Navijamo na otvorenom - navijačima kiša ne može ništa!

Navijamo na otvorenom - navijačima kiša ne može ništa! Navijamo na otvorenom - navijačima kiša ne može ništa!
Navijačka ekipa broda Crystal Esprit (Foto: Zvonimir Vičević / privatni arhiv) Navijačka ekipa broda Crystal Esprit (Foto: Zvonimir Vičević / privatni arhiv)
Foto: Zvonimir Vičević / privatni arhiv Foto: Zvonimir Vičević / privatni arhiv
Zvonimir Vičević (Foto: Zvonimir Vičević / privatni arhiv) Zvonimir Vičević (Foto: Zvonimir Vičević / privatni arhiv)
Kamuflaža jedinog Engleza na brodu Crystal Esprit - Tom Bud u kockicama (Foto: Zvonimir Vičević / privatni arhiv) Kamuflaža jedinog Engleza na brodu Crystal Esprit - Tom Bud u kockicama (Foto: Zvonimir Vičević / privatni arhiv)

Pripreme u tijeku (Foto: Tatjana Sandalj / HRT - Radio Rijeka)

Susret Hrvatske i Engleske brojni će ljubitelji nogometa gledati na velikim ekranima, na trgovima diljem Hrvatske. U Rijeci, na Gatu Karoline Riječke, jedna organizacijska promjena uzrokovana - vremenskom prognozom.

Mali pogled u povijest kaže da je upravo na današnji datum, 11. srpnja 1998. godine, na pariškom Parku prinčeva, reprezentacija Hrvatske predvođena Miroslavom Ćirom Blaževićem, u susretu za treće mjesto pobijedila Nizozemsku 2:1 i ostvarila povijesni uspjeh hrvatskog nogometa. Nitko do danas taj rezultat nije nadmašio.

Na Gatu Karoline Riječke, za razliku od dosadašnjega gledanja i navijanja pod vedrim nebom, za večerašnji susret navijači su dobili krov nad glavom - podignut je veliki šator. Sve ostalo uglavnom je isto: veliki ekran, četiri puta šest metara i Aurora band za dobro raspoloženje.

U Kastvu navijače također čekaju na uobičajenom mjestu, u fan zoni. U Opatiji drugog sudionika finala Svjetskog prvenstva možete saznati na maloj Ljetnoj pozornici...

Građani Rijeke sigurni su u pobjedu Hrvatske nad Engleskom, a poslušajte i kako navijaju pomorci - s broda Crystal Esprit javio se Zvonimir Vičević:

Hoćemo li pobijediti Engleze?, pripremila Blanka Uzelac

Kako navijaju pomorci?, pripremila Branka Malnar

Komentari