Noći riječkih trgova i plaža: cijelo ljeto zabave i osvježenja!

Noći riječkih trgova i plaža: cijelo ljeto zabave i osvježenja! Noći riječkih trgova i plaža: cijelo ljeto zabave i osvježenja!
S današnje najavne pressice Noći riječkih trgova i plaža (Foto: Gloria Fabijanić Jelović / HRT - Radio Rijeka) S današnje najavne pressice Noći riječkih trgova i plaža (Foto: Gloria Fabijanić Jelović / HRT - Radio Rijeka)

Foto: Turistička zajednica Grada Rijeke (foto-galerija za medije)

Turistička zajednica grada Rijeke, u suradnji s lokalnim ugostiteljima, treću godinu zaredom organizira Noći riječkih trgova i plaža, manifestaciju posvećenu promociji riječkih trgova Staroga grada, ali i popularnih riječkih plaža.

Raznovrsni događaji posvećeni širokim ukusima, tijekom cijeloga ljeta održavat će se na lokacijama kao što su Koblerov trg, Pavlinski trg, Trg Riječke rezolucije i Trg Šišmiš te na plažama Bivio, Igralište, Grčevo i Ploče.

Na Trgu Riječke rezolucije imat ćemo priliku uživati u koncertima 4 tenora, Tomislava Bralića i Klape Intrade te Marka Škugora. Na Koblerovu trgu svaki četvrtak čekaju nas novi glazbeni izvođači. Tijekom srpnja bit će živo i na Pavlinskom trgu, gdje nastupaju Acoustic Life band i Joso Butorac.

Ribarske fešte smjestile su se na Gat Karoline Riječke, a na terasi ispred hotela "Kontinental" moći ćete uživati u glazbenim večerima. Zabavno će biti i na Klobučarićevu trgu, a ljetnom programu se priključuje i Pizzerija Lounge Boonker, koja također sprema programe. Očekuje nas i Ljeto u Starom gradu, a tu su i u ovo doba nezaobilazni beach-barovi "Pajol" i "Morski prasac". Detaljni raspored programa Noći riječkih trgova i plaža možete pogledati ovdje.

Objedinjeni zabavni, kulturni i gastronomski program namijenjen je popunjavanju turističke ponude, a trajat će od 30. lipnja do kraja rujna. O tome u Leksikonu Radio Rijeke govori voditeljica razvoja proizvoda Turističke zajednice Grada Rijeke Ines Boban Štiglić:

Štiglić o Noćima riječkih trgova i plaža, pripremila Gloria Fabijanić Jelović

Komentari