Nogometaši Rijeke krenuli s pripremama za nastavak sezone

Nogometaši Rijeke krenuli s pripremama za nastavak sezone

Foto: NK Rijeka

Utakmice su odlična prilika da isprobamo neke alternative u igri, kako u sustavu tako i na pojedinim pozicijama. Upoznali smo se dobro u protekla dva mjeseca i ništa se neće puno mijenjati po pitanju rada i treninga. S vremenom ćemo biti još bolji, istaknuo je Igor Bišćan.

Nogometaši Rijeke nakon dvodnevnog testiranja krenuli su s prvim treninzima na pripremama za proljetni dio sezone. Prije tradicionalnog odlaska u portugalsku bazu, Bijeli će do 10. siječnja trenirati na Rujevici. Odlaskom u Albufeiru nastavit će s glavnim dijelom priprema koji će obuhvatiti i tri prijateljske utakmice. Prva će biti 12. siječnja protiv njemačkog Wolfsburga, zatim 17. siječnja ogled sa švicarskim Servettom i zadnjeg dana priprema, dvoboj protiv kineskog Beijinga. 

Utakmice su odlična prilika da isprobamo neke alternative u igri, kako u sustavu tako i na pojedinim pozicijama. Upoznali smo se dobro u protekla dva mjeseca i ništa se neće puno mijenjati po pitanju rada i treninga. S vremenom ćemo biti još bolji, kaže Bišćan.

Povratkom na Kvarner 21. siječnja, momčad Igora Bišćana boravit će na Rujevici, gdje će 25. siječnja odigrati i generalku protiv Krška. Prvi prvenstveni ogled na rasporedu je 30. siječnja protiv Slaven Belupa u Koprivnici. Što se tiče igračkog kadra nedostaje jedino Grahovac koji se vratio u Astanu, dok su momčadi priključeni i mladi igrači (Smolčić, Bušnja, Liber, Mitrović i Vuk koji se vratio s posudbe u zaprešićkom Interu).

 

Komentari