Nova sezona HNK Ivana pl. Zajca: Prva LGBTQ predstava, vraća se Shakespeare

Nova sezona HNK Ivana pl. Zajca: Prva LGBTQ predstava, vraća se Shakespeare Nova sezona HNK Ivana pl. Zajca: Prva LGBTQ predstava, vraća se Shakespeare
Foto: Pixsell Foto: Pixsell
Foto: Pixsell Foto: Pixsell

Foto: Pixsell

Atraktivnim glumačkim izvedbama ispred blagajne kazališta te u obližnjim barovima, kroz nastup imena "After hours", sinoć je predstavljena nova sezona riječkog Hrvatskog narodnog kazališta Ivana pl. Zajca.

Najavljeno je da će u novoj sezoni na sceni biti i prva LGBTQ predstava, da se ponovno vraća i Shakespeare, a da će posebnu posvetu dobiti Mira Furlan i Daša DrndićSuvremenom baletnom izvedbom s pratnjom na udaraljkama ukratko je opisana i nova baletna sezona. U programu predstavljanja sezone sudjelovali su umjetnice i umjetnici svih ansambala Zajca.

Nova sezona riječkog Kazališta nastavlja se s istim motom kao i prethodna - "Opstanak 2", a vezana je uz zajedničku borbu protiv pandemije  koronavirusa. Do daljnjega, za sve će izvedbe trebati Covid putovnice, a povremeno će se ,za one koji ih nemaju, organizirati i nastupi prilagođeni epidemiološkom trenutku.

Komentari