Nova sezona River puba: bogat program uz brojna poznata imena

Nova sezona River puba: bogat program uz brojna poznata imena

Songkillers (Foto: Pixsell)

Marina Perazić, Neno Belan i Davor Lukas Bajo u ulozi DJ-eva, Zdenka Kovačiček koja pjeva hitove Janis Joplin, groznica subotnje večeri, EKV tribute, Songkillers i Nikola Marjanović trio, pub kvizovi - sve je to dio programa nove sezone riječkog "River puba", koju večeras otvara nastup Tri kralja.

Uvod u sezonu bio je otvaranje kviz-sezone ove srijede uz gostovanje poznate televizijske lovkinje Morane Zibar.

"Uz već uhodane programe, poput live koncerata vikendom te popularnog Pub-kviza srijedom i Studentskih karaoka četvrtkom, uveli smo i tematske večeri, a primjer jedne takve je i Groznica subotnje večeri, odnosno disco i retro zabave što će biti upriličene minimalno jednom mjesečno i na kojima ćemo ugostiti neka od zanimljivijih hrvatskih glazbenih imena", rekao nam je voditelj programa u River pubu Mihael Prosen.

Od ostalih noviteta, tu je i Game day ponedjeljkom te razna zanimljiva predavanja i gostovanja. Također ćemo nastaviti s praksom predstavljanja novijih hrvatskih te stranih autorskih bendova, a nezaobilazni su i kod publike vrlo traženi tribute sastavi, pa će nam tako u listopadu po prvi put u Rijeci nastupiti EKV tribute", najavljuje Prosen. Poslušajte razgovor:

Prosen o novoj sezoni River puba, pripremio Ivica Vrkić

Komentari