Novopečeni glumci RiTeatra po prvi puta će pokazati svoje glumačke vještine

Novopečeni glumci RiTeatra po prvi puta će pokazati svoje glumačke vještine Novopečeni glumci RiTeatra po prvi puta će pokazati svoje glumačke vještine
Tajana Doko, Ino Matković i Antonio Larma (foto: Antonia Lozo / Radio Rijeka) Tajana Doko, Ino Matković i Antonio Larma (foto: Antonia Lozo / Radio Rijeka)

Tajana Doko, Ino Matković i Antonio Larma (Foto: Antonia Lozo / Radio Rijeka)

Na kafe su nam svratili Tajana Doko, Ino Matković i Antonio Larma, novopečeni glumci ansambla RiTeatar koji će večeras u 20 sati, zajedno sa pet ostalih polaznika, po prvi puta pokazati svoje glumačke vještine publici u KUC Kalvarija.

Mladi glumci svoje će novostečeno glumačko znanje prikazati u predstavi Leteći cirkus nastaloj prema skečevima iz legendarnog Letećeg cirkusa Monty Pythona.

Kažu da im je škola glume pružila jedinstveno iskustvo koje nikad ne bi mijenjali, te ju preporučaju svima koji se bave javnim poslom bez obzira žele li se baviti glumom ili ne.

Polaznici 29. generacije naporno su radili na realizaciji svoje diplomske predstave, a prema vlastitom izboru odabrali su 15 skečeva. Svaki od polaznika igra više različitih uloga, a te su se iste uloge pokazale kao dobra glumačka vježba.

Redatelj predstave je Bojan Lakoš, uz asistenciju mladih glumaca Katje Sablić i Marina Lencovića.

Osim troje glumaca koji su nam došli na kafe, u predstavi igraju i Bojana Guberac, Matea Mijatović, Petra Starčević, Robert Pešić i Andrea Rubeša.

Repriza predstave najavljena je za nedjelju, 5. lipnja u 20 sati.

Poslušajte razgovor s mladim glumcima:

Kaf'e: Tajana Doko, Ino Matković i Antonio Larma, pripremila Antonia Lozo

Komentari