Obnova kolnika: Ulica 1. maja zatvorena na desetak dana

Obnova kolnika: Ulica 1. maja zatvorena na desetak dana

Privremena regulacija prometa na raskrižju na Brajdi (Foto: Boris Kanazir/Radio Rijeka)

Počeli su radovi na obnovi asfalta u Ulici 1. maja u Rijeci, što znači i zatvaranje ulice te preregulaciju prometa zaobilaznim pravcima. Ne bude li kiše, radovi će završiti za desetak dana.

U zoni gradilišta očekuju se povremene prometne gužve, pa iz Rijeka prometa vozače upozoravaju da prate privremenu prometnu signalizaciju i što je više moguće koriste zaobilazne smjerove kretanja. Ulica 1. maja zatvorena je za promet, osim za autobuse javnog prijevoza, vozila stanara, vlasnike poslovnih prostora i interventna vozila.

Svi ostali vozači preusmjeravaju se prema Škurinjama preko Tizianove ili Kresnikove ulice, odnosno cestom D-404 i riječkom zaobilaznicom. Prema središtu Rijeke ide se Tizianovom ili Ulicom Corrada Illiasicha te riječkom zaobilaznicom ili cestom D-404.

Postojeće autobusno stajalište u Ulici 1. maja privremeno je premješteno na dio ceste na kojem se ne radi. Autobusne linije iz smjera Škurinja, broj 5, 5A i 19, na križanju Osječke, Kresnikove i Prvomajske preusmjeravaju se na Tizianovu te dalje Laginjinom i Ulicom žrtava fašizma do Fiumare. Dalje idu Veslarskom, Ulicom Ivana Zajca i Ribarskom do Jelačićeva trga.

Autobusna linija 11, koja inače ide Tizianovom ulicom, usmjeravat će se Laginjinom te dalje trasom linija 4, 5, 5A i 19 do terminala na Delti. Duž izmijenjene trase, autobusi Autotroleja će se zaustavljati na postojećim stanicama. Navedene autobusne linije do daljnjeg ne prolaze Ulicom Nikole Tesle, Krešimirovom i Rivom.

Ovako izgleda shema privremene regulacije prometa:2014-9-17_od_cetvrtka_1892014_g_pocetak_radova_u_ul_1_maja.jpg

Komentari