Odlazak s Rujevice: Ivan Mance više nije sportski direktor Bijelih

Odlazak s Rujevice: Ivan Mance više nije sportski direktor Bijelih

Foto: NK Rijeka

Ivan Mance više nije sportski direktor HNK Rijeke, objavio je klub s Rujevice na svojim web stranicama. Nakon igračkih dana na travnjaku do klupskih ureda na tribinama, Mance je procijenio kako mu je potreban novi izazov te u dogovoru s klubom objavio svoj odlazak.

Mance je na Kantridi i Rujevici proveo zadnjih devet godina u kojima je godinu i pol dana bio igrač, dok je zadnjih sedam i pol godina bio jedan od ključnih kreatora sportske politike kluba. U tom razdoblju Rijeka je ostvarila svoje najveće rezultate u povijesti kluba, a Kantridom i Rujevicom prošli su brojni vrhunski igrači.

Osim na sportskom planu, svoju profesionalnost Mance je pokazao i u suradnji s medijima, pogotovo s HRT - Radio Rijekom. Uvijek spreman i otvoren za suradnju, postao je kroz godine nezaobilazan gost legendarne emisije "Pod stijenama Kantride".

Nakon devet godina u klubu odlučio sam da je vrijeme da napravim sljedeći korak u svojoj karijeri i krenem dalje. Odlazim iz kluba kao najsretniji i najponosniji čovjek na svijetu. Sanjao sam puno, ali i ostvarili smo puno toga, istaknuo je Mance za klupske stranice.

Cijeli intervju sada već bivšeg sportskog direktora Rijeke poslušajte ovdje:

Ivan Mance - oproštajni intervju za stranice kluba

Komentari