Općina Viškovo ima rekordan broj izvrsnih učenika i studenata

Općina Viškovo ima rekordan broj izvrsnih učenika i studenata Općina Viškovo ima rekordan broj izvrsnih učenika i studenata
Foto: Općina Viškovo Foto: Općina Viškovo

Foto: Općina Viškovo

U Domu hrvatskih branitelja u Viškovu svečano je potpisano rekordnih 130 ugovora o stipendiranju, od čega 95 za srednjoškolce, 23 za studente na fakultetima u Rijeci te još 12 studentima koji studiraju izvan Rijeke.

Prema općinskoj odluci srednjoškolci će dobivati 300, studenti bliže kućama 500, a oni koji studiraju izvan granica grada 700 kuna mjesečno. "Svake godine dajemo veliki broj stipendija jer ne želimo ograničavati broj stipendista, već to pravo ostvaruju svi koji zadovoljavaju uvjete. Time želimo nagraditi njihovu izvrsnost i trud", rekla je općinska načelnica Sanja Udović.

Na svečanom potpisivanju prisutne je u ime Općine Viškovo uvodno pozdravio zamjenik općinske načelnice Denis Mladenić koji je čestitao učenicima i studentima na dodijeljenim stipendijama, zaželio im puno uspjeha u daljnjem obrazovanju te uputio čestitku stipendistima, njihovim roditeljima i obiteljima povodom nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana.

Komentari