Oproštaj Rijeke od Europe, PAOK pokazao razliku u kvaliteti

Oproštaj Rijeke od Europe, PAOK pokazao razliku u kvaliteti

Foto: Pixsell

Nogometaši Rijeke nisu uspjeli izboriti plasman u grupnu fazu Konferencijske lige. Bijeli su na raspjevanoj Rujevici s 2:0 poraženi od grčkog PAOK-a koji je pokazao da je ipak kvalitetnija momčad. Rijeci u nedjelju slijedi Jadranski derbi.

RIJEKA - PAOK 0:2

Strijelci: 0:1 El Kaddouri 11', 0:2 Murg 80'

RIJEKA: Prskalo - Vukčević, Galović, Krešić, Escoval, Tomečak - Ampem, Lepinjica, Pavičić, Abass - Drmić

PAOK: Paschalakis - Vieirinha, Crespo, Varela, Taylor - Schwab, Kurtić - El Kaddouri, Biseswar, Živković - Swiderski

Nogometaši Rijeke pokušali su izboriti peti put grupnu fazu nekog europskog natjecanja. Goran Tomić napravio je samo jednu promjenu u odnosu na Solun. Umjesto Čerina od prve je minute u vrhu napada zaigrao Drmić. Odmah od početka PAOK je bolje krenuo u utakmicu.

Već u šestoj minuti Schwab dvaput u razmaku od tridesetak sekundi pogađa vratnicu. Pet minuta kasnije isti igrač odlično proigrava El Kaddourija koji iz blizine pogađa pored Prskala. Najbolja riječka šansa u prvom dijelu bio je pokušaj Tomečaka koji je prešao preko noge i završio pored gola.

Krajem prvog dijela El Kaddouri još jednim sjajnim udarcem trese gredu. Nastavak je donio razigraniju Rijeku, ali PAOK je u svakom trenutku imao utakmicu pod svojom kontrolom. Konačnu potvrdu prolaska dalje vidjeli smo u 80. minuti kada Escoval griješi, a gostujući akciju pogotkom završava Murg.

Komentari