Otvoreni su upisi u novu kazališno-filmsku sezonu 2021/22. u Maliku

Otvoreni su upisi u novu kazališno-filmsku sezonu 2021/22. u Maliku

Foto: Malik

Kazališna radionica Malik Rijeka poziva djecu i mlade u dobi od 6 do 27 godina na upis u novu kazališno-filmsku sezonu 2021/22. Svi zainteresirani za glumu, kazališnu i filmsku, i provođenje slobodnog vremena na daskama koje život znače su dobrodošli, poručuju iz Malika.

Nakon uspješne prijave slijedi podjela u grupe prema uzrastu, a zatim rad, druženje, gluma, improvizacija, oponašanje i igra, a sve to u blokovima od 4 školska sata tjedno u dvorani na 7. katu Hrvatskog kulturnog doma na Sušaku, Strossmayerova 1 u Rijeci.

Prošle sezone uslijed ugroza zbog Covida uz kazališni, Malikovci su ušli i u filmski svijet. Snimili su 2 filma, dokumentarni "Malik 20 godina rada" i zoom igrani film (kazalište u filmu) Djeca luke, ali i osmislili predstavu "Basne u nama i oko nas".

"Za kraj otkrivamo malu tajnu o suradnji koja čeka polaznike ove godine... Svi polaznici radit će s poznatom glumicom Anom Vilenicom na projektu čija je tema ljubav", otkrili su iz Malika.

Upisi su u tijeku do 8. listopada 2021. godine. Sve dodatne informacije možete dobiti na brojeve telefona 091/587-32-96 i 051/267-431, kao i na internetskoj stranici ovdje.

 

Komentari